STANDBOUW PRIJSOPGAVE AANVRAGEN voor IJmuiden

Ontvang Direct uw Standbouw Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND BINNEN EEN WEEK GELEVERD!

★ 100% Vrijblijvend

★ Binnen 24 Uur een Standbouw Prijsopgave per email

★ Levertijd vanaf 7 dagen

Wij leveren onze diensten in IJmuiden, maar bijvoorbeeld ook in Beverwijk, Bloemendaal, Overveen, Waterakkers, Commandeurs, Spaarndam, Heemskerk, Spaarnwoude, Assendelft, Haarlem.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR INVESTERINGEN (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR DE BEURSSTAND IEDERE BEURS ANDERS IN TE RICHTEN…  

MAAR IEDERE KEER GEBRUIK MAKEND VAN PRECIES DEZELFDE ONDERDELEN !!

 

OPTIONEEL GELEVERD INCL BIJVOORBEELD

=> Beurswand Ontwerp en Visual Design
=> Montage
=> Professionele Transport
=> Inrichting / Accessoires
=> Premium LED Verlichting

 

standbouw ONTWERP EN DESIGN VAN UW VISUALS

Wij ontwerpen ook uw beurswand vormgeving en devisuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beurswand offerte aan en ontdek de mogelijkheden die we bieden.

OP- EN AFBOUW & TRANSPORT BEURSSTAND

Onze professionele transport service ontzorgt u nog verder. En laat uw standbouwproject zelfs door ons bouwen en demonteren. Wel zo makkelijk!

Beursstand INRICHTING EN ACCESSOIRES

Wij kunnen zelfs uw volledige beursstand inrichting verzorgen. Van meubels tot benodigde apparatuur. En van koffiezetter tot presentatiemiddelen.

PRofessionele LED VERLICHTING

Met onze hoogwaardige LED Spots Verlichting en LED integratie oplossing maakt u de beurswand 100% af!

Huur of koop uw standbouw

We bieden u altijd maatwerk op basis van uw wensen. U kunt altijd kiezen uit:
een complete beursstand, optionele aanvullende diensten zoals transport en op- en afbouw van de beursstand… of zelfs volledige inrichting en accessoires!

De genoemde indicaties geven een beeld, u krijgt persoonlijk maatwerk advies.

Complete beursstand

1087 797 / huur & koop
 • Complete beursstand
 • Frames
 • Visuals
 • Persoonlijk Advies
 • Full Support

Volledige Standbouw

1898 1597 / huur & koop
 • Complete Beursstand +
 • Full Service Diensten
 • Transport Beurslocatie
 • Op- en Afbouw Beursstand
 • Persoonlijk Advies
 • Full Service
 • Full Support

Complete beursstand

4387 3097 / huur & koop
 • Volledige Standbouw +
 • Stand Inrichting
 • Beursstand Accessoires
 • Premium Visuals
 • Premium Verlichting
 • LED Lightboxes
 • Presentatiemiddelen
 • Persoonlijk Advies
 • Full Service
 • Full Support


Wat gebeurt er na het indienen van de Offerte?

★ Offerte 100% Zonder Verplichting
★ Binnen 24 Uur een Standbouw Prijsopgave in uw mailbox
★ Bij interesse aanvullend contact voor toelichting en advies
★ Levertijd Beursstand vanaf 7 dagen

  Veel gestelde vragen - FAQ

  Wij hebben inderdaad uitgebreide ervaring met betrekking tot het leveren van  beursstands buiten Nederland. Zowel in Europa als wereldwijd.

  Zeker als u jaarlijks aan meerdere beurzen in verschillende (Europese) locaties deelneemt zijn wij de juiste flexibele standbouw specialist . Door ons modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde onderdelen – zelfs iedere keer een andere beurswand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

  Neem snel contact met ons op over de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

  Er zijn veel Standbouwers die Beursstands leveren. De meeste regio’s hebben lokale standbouwers, maar veel standbouw leveranciers werken ook landelijk en zelfs internationaal. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren of kopen van een beursstand per organisatie.

  Er zijn veel Standbouwers die Beursstands leveren. De meeste regio’s hebben lokale standbouwers, maar veel standbouw leveranciers werken ook landelijk en zelfs internationaal. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren of kopen van een beursstand per organisatie.

  Wij leveren offertes voor modulaire standbouw, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in iedere gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprint textiel of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals verlichting, televisies, planken, balies en deuren.

  Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafels, stoelen, lampen en dergelijken.
  Door hier een Standbouw Offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen standbouw. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

  Een standbouwbedrijf is gespecialiseerd in de verzorging van uw beursdeelname. U kunt natuurlijk ook zelf uw beurslocatie, beursstand of beurswand, beursstand ontwerp en inrichting en zaken als transport, op- en afbouw van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel tijd en moeite. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

  Door de focus die een standbouwer op de organisatie en randzaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat sneller, effectiever en beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor bespaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

  StandbouwOfferte.nl voorziet u snel en eenvoudig van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

  Eenvoudiger en effectiever kan niet!

  Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

  Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

  Standbouw is de activiteit van het bouwen van een stand die op een beurs gebruikt kan worden. Een beurswand en een beursstand zijn feitelijk hetzelfde. Bij een beurswand wordt meestal een 2 dimensionale wand bedoeld, terwijl een beursstand in 3 dimensies is opgebouwd.

  Maar deze twee termen worden ook gewoon door elkaar gebruikt. Iedereen heeft zijn eigen voorkeur en in Belgie lijkt Beurswand iets meer gebruikt te worden, in Nederland juist Beursstand. Daarom gebruiken wij deze 3 termen ook door elkaar.

  Wat wel een belangrijke toevoeging is… doordat wij beursstands (en dus ook beurswanden) leveren mét aanvullende diensten, zoals transport en op- en afbouw gaat de term Standbouw beter op voor wat wij bieden.

  Heeft u andere vragen over uw standbouw project die hier niet beantwoord zijn? Neem Contact met ons op

  Wat onze klanten zeggen

  "Wij hadden 8 beurzen in een jaar tijd en vroegen via StandbouwOfferte.nl de mogelijkheden aan. We zijn uitstekend persoonlijk geadviseerd en ons beursdeelnames waren een succes!"
  Veronica Geurssen
  Marketing Manager
  "Het duurzame karakter van deze standbouw sprak ons erg aan. De geleverde beursstands kunnen we jaren blijven gebruiken. We zijn flexibel in het ontwerp en we kunnen steeds nieuwe, actuele visuals toepassen. Top!"
  Wilfred Verdoold
  Inkoop Manager
  "De kosten waren zeker competitief, maar in dit geval was goedkoop zeker geen duurkoop!"
  Erica
  MKB Ondernemer
  "Wij waren om omdat we onze gekochte (basis) beursstand uit konden breiden met aanvullende diensten en de beursstand inrichting. Voor een grotere beursdeelname hebben we er zelfs wat aanvullende frames en visuals bij gehuurd, ook dat was geen probleem."
  Quintin Verhoef
  Evenement Planner
  Call Now Button